Amagerbro Menighedsrådsvalg 2024

Vor Frelsers Sogn

Vor Frelser Sogn

Hvis du vil høre mere om sognet og menighedsrådsvalget, kan du blive kontaktet af et eksisterende medlem til en uforpligtende snak.

Menighedsråd for Vor Frelsers Kirke

Menighedsrådet består af 13 valgte medlemmer og sognets tre præster. Vi leder sognets kirkelige og administrative anliggender og er bl.a. med til at planlægge kirkens aktiviteter og sikre, at kirkens gudstjenester og ritualer afvikles godt. Menighedsrådet fungerer som en bestyrelse, der definerer de overordnede rammer for den administrative leder og de ansatte. Der afholdes ca. 10 menighedsrådsmøder årligt.

Vor Frelsers Kirke er bygget i 1680’erne og indviet d. 19. april 1696. Kirken er især kendt for sit ikoniske tårn, der rummer seks imponerende kirkeklokker og et klokkespil bestående af 48 klokker. Klokkespillet er af stor betydning for lokalbefolkningen på Christianshavn, hvor dets melodier kan høres dagligt i hele kvarteret. Derudover er udsigten fra toppen af tårnet et populært udflugtsmål.

Valgforsamling: 17. sep. kl. 19.00

Adr.: Stanleys Gaard
St. Søndervoldsstræde 2, 1419 Kbh K

Kontaktperson Lars Seerup
Tlf
24 42 68 83
E-mail:
kontaktperson@vorfrelserskirke.dk

Overvejer du at blive medlem af menighedsrådet og gøre en forskel for lokallivet?

Udfyld kontaktformularen herunder, og bliv kontaktet af et medlem af menighedsrådet, som vil forklare dig nærmere om det praktiske og svare på eventuelle spørgsmål vedrørende arbejdet eller menighedsrådsvalget.