Amagerbro Menighedsrådsvalg 2024

Ørestad Sogn

Ørestads Sogn

Hvis du vil høre mere om sognet og menighedsrådsvalget, kan du blive kontaktet af et eksisterende medlem til en uforpligtende snak.

Menighedsråd for Kirken i Ørestad

Kirken i Ørestad er en ny kirke fra 2018, der har været drevet af menighedsrådet i Islands Brygges Sogn. Efter menighedsrådsvalget får kirken sit eget menighedsråd, der skal fortsætte arbejdet med færdiggørelsen af en ny kirke og blive ved med at udvikle kirkens udtryk over for menigheden og lokalområdet i det hele taget.

Kirken i Ørestad holder midlertidigt til i 8Tallet og byder på varierede aktivitetstilbud og gudstjenesteformer – herunder også selve højmessen. Siden 2023 har vi således blandt andet afprøvet JazzGudstjeneste og JazzKapel med orkester og forsanger som en anderledes gudstjenesteform sidste søndag i måneden.

Det nye menighedsråd får muligheden for at fortsætte arbejdet med en række spændende tiltag som aftenarrangementer med tapas, samtaler om tro og udarbejdelse af en tilknyttet podcast samt alt fra vandringer på fælleden til babysamlesang, mindfulness-gudstjenester og meget mere.

Valgforsamling: 17. sep. kl. 19.00

Adr.: Kirken i Ørestad
Robert Jacobsens Vej 66a, 2300 Kbh S

Administrationschef
Poul Sørensen

Tlf: 32 22 45 14
E-mail: poso@km.dk

Overvejer du at blive medlem af menighedsrådet og gøre en forskel for lokallivet?

Udfyld kontaktformularen herunder, og bliv kontaktet af et medlem af menighedsrådet, som vil forklare dig nærmere om det praktiske og svare på eventuelle spørgsmål vedrørende arbejdet eller menighedsrådsvalget.